Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hidroizolatii terase

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Firma noastra dispune de personal specializat, cu o vasta experienta in domeniu, ce beneficiaza de o pregatire continua pentru asigurarea actualizarii cunostintelor in pas cu cele mai avansate tehnologii.

Aici veti gasi cu siguranta o solutie pe viata a problemei dumneavoastra de hidroizolatie, deoarece produsele noastre asigura impermeabilizarea pe toata durata de viata a suprafetei pe care se face aplicarea!

Calitatea materialelor, preturile accesibile si profesionalismul oferit constituie o garantie a faptului ca dumneavoastra, clientii nostri, veti fi intotdeauna multumiti de colaborarea cu firma noastra.

Firma noastra executa sisteme profesionale de hidroizolatii terase folosind cele mai ecologice si eficiente materiale-solutii pentru realizarea hidroizolatiilor.

Rolul hidroizolatiilor este de a proteja constructia impotriva actiunii apelor de orice fel (lichid, vapori), ca si impotriva infiltrarii acestora (din exterior spre interior sau din interior spre exterior), apa fiind un important agent agresiv, cu efecte negative majore asupra peretilor sau elementelor de constructie care vin in contact cu ea
Trimite mesaj
Din Gura in Gura